محصولاتتاریخچه گلرنگشعب فروشمجله آنلاینتماس با ما
مجله گلرنگ
تیر ۱۹, ۱۳۹۸

در این مقاله که در دو قسمت تنظیم شده است، نحوه تشخیص مواد غذایی تازه را برای شما آورده ایم. همانطور که می دانید سلامتی ما در گرو استفاده از مواد غذایی تازه است. پس با دقت این دو قسمت از مقاله را دنبال کرده و هنگام خرید به آن توجه نمایید.



تخم مرغ


پوست تخم مرغ تازه، خشن و گچی است و اگر تخم مرغ را درون ظرفی از آب نمک فرو ببرید ته ظرف باقی می ماند. تخم مرغ کهنه پوست صاف و درخشان دارد و در ظرف آب بر روی سطح آب قرار می گیرد.



ماهی


- پولک ماهی تازه براق، درخشان و محکم به پوست آن چسبیده است.


- ماهی تازه دارای بویی طبیعی است.


- داخل گوش ماهی تازه، سرخ یا صورتی است. اگر گوش ماهی سفید یا خاکستری بود ماهی فاسد است.


- شکم ماهی تازه سفت و کشیده است، شکم شل و ورم کرده نشانه ماندگی است.


- چشم ماهی تازه، برجسته و درخشان است و فرو رفتگی و تاری چشم ماهی دلیل بر آن است که ماهی یخ زده بوده و تازه یخ آن باز شده است.


- ماهی تازه نسبت به حجم خود سنگین تر است. ماهی فاسد متورم و اگر آن را داخل آب بگذارید روی آب شناور می ماند.



گوشت


گوشت تازه باید سفت و به رنگ صورتی مایل به قرمز باشد و طعم و بوی بدی نداشته باشد. گوشت گوساله و گاو نسبت به گوشت گوسفند سفت تر و رنگ آن سرخ تر است. گوشت بره و گوساله جوان، ترد و خوشمزه تر است.


گوشت تازه

میگو


میگوی تازه بوی دریا را دارد و ناخوشایند نیست. گوشت میگوی تازه سفت و سفید با رگه های صورتی است. گوشت میگو نباید زیاد نرم باشد و زود از هم متلاشی شود مصرف این گونه میگوها باعث مسمومیت می شود.



مرغ


مرغ تازه بوی بدی نمی دهد و رنگ آن صورتی کمرنگ و گوشت آن سفت است. اگر گوشت مرغ به رنگ سفید باشد تازه نیست و آن را زیاده از حد در آب گذاشته اند.



قارچ


- قارچ تازه سفت و رنگ آن روشن و شفاف و کلاهک آن بسته است و تیغه های زیر کلاهک دیده نمی شود.


- قارچ را به اندازه مصرف بخرید، زیرا در یخچال تغییر شکل می دهد و زود پیر می شود.



عسل


عسل خالص شفاف و روشن است و عطر خوبی دارد. اگر مقداری از آن را بردارید عسل کش می آید و به نازکی مو شده و هرگز پاره نمی شود.


روشن شدن پوست صورت با کمک این نوشیدنی ها (قسمت اول)

برنج



  • برنج مرغوب باریک و کشیده، یک دست و به رنگ سفید عاجی است. در پخت قد می کشد و پس از جذب روغن جلا می گیرد.

  • برنج خوب سفت و محکم و زیر دندان به سختی خورد می شود . هنگام پخت حجم آن افزایش می یابد که این افزایش را ری کردن برنج می نامند. از یک پیمانه برنج ری دار خوب حدود ۳ پیمانه چلو در می آید.

  • در هنگام خرید برنج دقت کنید که خرده برنج قاطی برنج نباشد.

  • برای تشخیص طعم و عطر برنج مقداری از آن را میان کف دو دست خوب بمالید و روی آن با دهان بدمید و سپس استشمام کنید. عطر برنج خوب طعم و تازگی را به همراه دارد.

  • اگر دانه های برنج یکسان نباشد به طور حتم از یک جنس نیست و در یک کیسه چند نوع برنج قاطی شده است و شما را در پخت دچار مشکل خواهد کرد.

  • اگر قصد خرید مقدار زیادی برنج دارید به اندازه یک خوراک از آن بپزید و طعم و رنگ و بوی آن را بررسی کنید و بعد برای خرید آن تصمیم بگیرید.


حبوبات


هنگام خریدن حبوبات دو نکته را به خاطر بسپارید یکی اینکه اندازه حبوبات باید یکدست باشد زیرا در غیر این صورت ممکن است در هنگام پخته شدن مقداری از آنها پخته و له شود و بقیه خام باقی بماند. دوم اینکه حبوبات باید سالم و بدون سوراخ های ریز باشند چون این سوراخها مكان سوسکهای ریزی است که هنگام بخت از آنها خارج می شوند.


 

مواد غذایی تازه و کهنه را چگونه از هم تشخیص دهیم (قسمت دوم)

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در شبکه های دیگر نیز همراه ما باشید