محصولاتتاریخچه گلرنگشعب فروشمجله آنلاینتماس با ما
مجله گلرنگ
تیر ۲۶, ۱۳۹۸

در ادامه مقاله قبل، نحوه تشخیص تازه بودن تعداد دیگری از مواد غذایی را برای شما آورده ایم. همانطور که می دانید سلامتی ما در گرو استفاده از مواد غذایی تازه است. پس با دقت قسمت دوم  مقاله را نیز دنبال کرده و هنگام خرید به آن توجه نمایید.



میوه ها


گریپ فروت


به انتهای گریپ فروت يعني قسمتی که به ساقه مربوط می شود توجه کنید. این قسمت برآمده است و ناصاف و پر چین به نظر می آید و هر چه پوست آن ضخیم تر باشد پر آب تر است.



خربزه


وزن خربزه رسیده نسبت به حجمش بیشتر است.



هندوانه


پوست هندوانه خوب، صاف و صیقلی است و وزنش نسبت به اندازه آن کمتر است. اگر به هندوانه ضربه بزنید صدا کمی در آن می پیچد و اگر آن را بین دو دست فشار دهید صدای ترک خوردن آن به گوش می رسد.



لیمو ترش


لیمویی را برای خرید انتخاب کنید که نسبت به حجم سنگین تر و رنگ آن زرد و شفاف باشد و بوی مطبوعی از آن به مشام برسد.



طالبی


بدنه طالبی رسیده، سفت و بوی خوشی از آن به مشام می رسد. اگر طالبی را تکان دهید صدای تخم های آن را می شنوید. رنگ پوست طالبی خوب، زرد مایل به سبز یا زرد کم رنگ می باشد.



گلابی


گلابی را بین انگشتان خود فشار دهید گلابی رسیده نرم تر از بقیه گلابی هاست.


مواد غذایی

سبزیجات و گیاهان خوراکی


اسفناج و جعفری


برگ اسفناج و جعفری نباید ساقه بلند و خشن داشته باشد.



کاهو


در خرید کاهو دقت کنید که دل آن پیچیده باشد و ساقه آن بالا نیامده باشد در غیر اینصورت بخش عمده وزن کاهو از همان ساقه خواهد بود.



کلم پیچ


کلم پیچ خوب، سفت، سنگین و سفید رنگ است و برگ آن تلخی و تندی ندارد.



پیاز


پیاز خوب سفت است و پوست خشک آن یکی دولا بیشتر نیست. نرمی پیاز و جدا شدن پوست آن نشانه فساد یا سبز شدن است. پیاز به سه رنگ سفید، صورتی و بنفش دیده می شود که پیاز بنفش تندتر است و بیشتر برای پیاز داغ به کار می رود. پیاز سفید برای سالاد و سر سفره مناسب است ولی خوب سرخ نمی شود.



سیب زمینی


اگر سیب زمینی دارای جوانه های زیاد و پوست سبز رنگ است از خرید آن خودداری کنید. سیب زمینی سالم باید پوستش زبر و سفت و محکم باشد.



کدو حلوایی


در خرید کدو حلوایی دقت کنید که اولا رنگ آن تیره باشد، ثانيا وزن آن نسبت به حجمش کم نباشد. زیرا کدوی سبک تو خالی است و جدار آن نازک است، کدوی گردن دار سنگین تر است، زیرا درون گردن کدو خالی نیست.



کنگر


این گیاه، شکل وحشی آرتیشو است و در فصل بهار به بازار می آید. می توان از ساقه آن بورانی یا خورشت تهیه کرد.


کنگر پیر خارهای نوک تیزی دارد که باید با قیچی گرفته شود. خارهای کنگر جوان که رنگ زرد بسیار روشنی دارد نرم و بی آزار است.



بادمجان


بادمجان خوب دارای پوست تیره و براق است و مغزی سفید و کم تخم دارد.



فلفل دلمه ای


بدنه فلفل دلمه ای تازه، صاف و سفت و آبدار است. نرمی نشانه ماندگی و پژمردگی است.



بامیه


بامیه جوان، ریز و به رنگ روشن و بامیه های پیر درشت، چوبی و خشن هستند. در هنگام خرید دقت کنید که فقط بامیه های جوان را جدا کنید.


مواد غذایی تازه و کهنه را چگونه از هم تشخیص دهیم (قسمت اول)

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید


1 دیدگاه برای «مواد غذایی تازه و کهنه را چگونه از هم تشخیص دهیم (قسمت دوم)»
  1. بازتاب: مجله گلرنگ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در شبکه های دیگر نیز همراه ما باشید